top of page
Zoeken

Ten slotte, Aliëns

Bijgewerkt op: 31 mrt. 2019


Gisteren post een vriendin van mij op het wereldwijde geluksbillboard een grap in de vorm van een plaatje over het bestaan van Aliens wat ik, nog onafhankelijk van wat ik er werkelijk van vind, ludiek beantwoord met een grap in de vorm van een ander plaatje over het niet bestaan van Aliens.

Krijg ik toch als reactie, en dit is een vriendin van wie ik echt veel hou en die ik ook nog regelmatig in het echt zie én waarmee ik me echt slap mee kan lachen: Uuuuhm denk je echt dat er geen aliens zijn??' Om nog maar te zwijgen van: 'en denk je echt dat Trump een slechterik is?' Dankzij Trump was de non-existence of Aliens bewezen want denk je werkelijk dat ie z’n mond erover had kunnen houden, dat was de grap.

Nee, Trump is een schaapje in wolfskleren, dat weten we allemaal en Waaaaaah! ik wilde d’r vlees uit elkaar trekken en tussen m’n tanden verslinden en d’r op d’r kop timmeren. Neee nee neee ik geloof niet in facking Aliens! En sinds wanneer wordt, wanneer een grap met een grap beantwoord wordt dat serieus genomen. Als dat het geval is dan heb ik nog vele columns te schrijven. Maar het is een ding, ik zag notabene gister een lied langs komen van Katinka Polderman waarin ze beschreef hoe alles niet waar was wat ze eerder had bezongen. Nee natuurlijk is dat niet waar, ze is een cabaretière! Ken de korrel en het zout! Als we geen grappen meer kunnen maken, laat staan grappen over grappen dan gaat het echt wel heel erg mis in de samenleving, of zijn we ineens allemaal bekeerd tot ons eigen heiligdommetje waar je geen tekening over mag maken want o o o dan gaat er een bommetje af. Dat noem ik nou doomsday, maar dit geheel ter zijde.

Terug naar die schijt Aliens. Starwars en Startrek en de hele reutemeteut die daarna kwamen hebben flink hun best gedaan, maar ik weiger erin te geloven, over Harry Potter wil ik nog best discussiëren, maar daar blijft het dan ook bij. Ik heb al meer dan m’n handen vol aan onze eigen wereld bol.

Waarom is het woord Aliens ook altijd met een hoofdletter geschreven! of dat geen godscomplex dan wel pure blasfemie is. ‘Ja, maar kijk naar de Egyptenaren! die hondenkoppen waren geen fictie, dat was echt! het waren reuzen van outerspace en wij dachten dat ze goden waren, maar als je die lijntjes op dat hiëroglief zo aan elkaar verbind dan zie je de afbeelding van een spaceship! en en en ze konden leviteren net als in Harry Potter’, (wil ik het nog best ’s over hebben). ‘en zo zijn de piramides gebouwd en wij waren hun slaven…’

Echt?! waar zíjn ze nu dan?? ‘Ja, ze kijken nu van een afstandje toe.' 'Maar wat dacht je van al die ‘’sightings’’ dan?!.’ Ja ik ben niet iemand om iemands ervaring te ontkennen en waar je in gelooft is waar, wat zoveel betekend als dat alles tegelijk wel bestaat en niet, maar mijn boeddhistische reflectie’s daar gelaten, zolang ik er niet één in m’n huiskamer met de kat heb zien spelen begin ik er niet eens aan.

‘En graancirkels dan? hè, die kan je niet ontkennen, die liggen zelfs in Engeland’.

Ik hoef ook niks te ontkennen, maar heeft iemand er ooit aan gedacht dat Moeder Aarde ons misschien een ‘’message’’ probeert te sturen? van ‘’Joehoe hier moet je zijn! leven is hieier, niet daar, kijk eens wat een wonderen ik kan verrichten.’’ Ja die zal zich nu wel voor d’r kop slaan.

‘Maar ze hebben de hele wereldpolitiek geïnfiltreerd en ze lopen nu onder ons als gewone mensen en ze proberen ons te onderdrukken en …’ De mensheid is prima in staat zichzelf te onderdrukken en dat jij niet in staat bent om te accepteren dat de mens daartoe in staat is geeft je niet het recht armzalige aliens te bedenken en de schuld te geven, dat doe je ook niet met Dobby (huiself van Harry Potter, wil ik het nog best nog ’s over hebben).

Het kan me ook eigenlijk totaal niet interesseren hoeveel bewijs er is en met wat voor soort bewijzen je (de gemiddelde ‘believer’) aankomt, feit is dat het hele extratestikel gebeuren gestoeld is op een immer zich herhalende onuitputtelijke diepgewortelde menselijke fout: de zucht naar macht.

Of het nog niet genoeg is dat de wereldpolitiek voortdurend bezig is te meten wie de grootste heeft, om nog maar te zwijgen van het Europese hof, de binnenlandse politiek, het economisch stelsel, monsanto, de farmaceutische industrie, de suiker industrie en überhaupt relaties! Om er nog een schepje bovenop te doen en het geheel extra te ontwrichten moeten vrouwen nu ook toppositie’s bekleden en en messe hun lul op tafel leggen. Ik beschouwde ons altijd als de rustige wijzere ondertoon van de samenleving, de toon die het systeem van binnen kaalslaat, waarin wij lustig onze tieten lieten wapperen, maar nee er moet gemachtigd en gemeten worden. En of ik nu godvergeme naast dat hele menselijke Geëikel nog wel even wil gaan geloven in supersonische kutaliens! wat? wil? moet! want hoe haal ik het in me hoofd het nog langer te ontkennen! aliens die: technologisch ettelijke lichtjaren op ons voorlopen, die we dus slechts als goden kunnen aanbidden; een veel grotere herseninhoud hebben dan mensen en die herseninhoud ongetwijfeld ook helemaal gebruiken, dus die we slechts als goden kunnen aanbidden. Dolfijnen hebben ook een grotere herseninhoud en gebruiken 20% daarvan en geen 10% zoals wij en dat zijn ook gewoon dolfijnen die we niet aanbidden. Onee dat zijn natuurlijk geïnfiltreerde aliens die zich voor doen als onschuldige sonar bewoners van de zee om de mens in zijn macht der schattigheid te houden. En aliens, die, niet te vergeten, op mensen experimenteren! zoals wij op …op eigenlijk alles, alleen zijn ze ook daarin veel verder en dus veel machtiger en moeten we dus ontzettend bang voor ze zijn en oja, ze aanbidden.

Serieus? werkelijk?! Moet ik mijn hele verneukte wereldbeeld nu ook nog op de sterren gaan projecteren?? Dat ik, in plaats van me heerlijk nietig en eindeloos vol bewondering in een weiland te leggen, omhoog kijk, verschrikt een vallende ster zie en snel naar binnen vlucht en de gordijnen dicht doe of hoop op een ontvoering die nooit komt waardoor ik totaal teleurgesteld raak in het staren naar de rest van het universum?

Nee dank u, ik heb wel genoeg aan deze aardkloot.

Ik kies ervoor er niet in te geloven omdat de menselijke geest maar een al te krachtig wapen van projectie is en we net 2000 jaar onderdrukking en scheef gegroeid godsbeeld achter de rug hebben en nog steeds bezig zijn die ellende van ons af te schudden.

En zijn ze er wel dan ga ik graag ’s een bakje koffie met ze drinken hangend boven een graan cirkel en een babbeltje maken in het Hindoestaans omdat ze dat nou eenmaal spreken en ze mij geïmplementeerd hebben met een Hindoechip om mezelf verstaanbaar te maken en dan wens ik ze veel plezier en excuus van de misinterpretatie en die verschrikkelijke projectieve mensheid.

Maar Harry Potter, wil ik het best nog’s over hebben.

Ps. iemand nog commentaar op een grap?!

28 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 則留言


Dirk Lensen
Dirk Lensen
2023年11月26日

ha ha weer mooi omschreven, weet ook angst maakt de mens nederig tot verdeel & Heers. waarom hebben die spook figuren zich dan niet eerder aangemeld, ook de graan rondjes is achterhaald, door de Mens zelf gemaakt, afgezien dat ze de manipulatie wel slim hebben gedaan. Harry snotter heb ik niets mee, ik leef in het hier en dus ook in het Nu. je kunt van iedereen weglopen behalve van jezelf. ik was voor een tijdje geleden in de Sauna, een Vrouw stapte met haar Handy in het omkleedhokje, ik klopte aan haar deurtje en ze deed open. ik zei 'waarom kleed u zich in dat hokje om?' ze zei ' niet iedereen hoeft mijn blote lijf te zien.' ik zei daarop,…

按讚
bottom of page